Bukor-Czenky Ágnes lakberendező vagyok.

Gyermekkorom óta vágyom környezetem szépítésére, alakítására. Az élet mégis úgy hozta, hogy pénzügyi területen volt lehetőségem magam kipróbálni. Bank szektorban dolgoztam középvezetőként, de az évek múlásával rájöttem, hogy hiányzik a kreativitás, az alkotói munka.

Családi házunk építésénél megerősödött bennem az elhatározás, hogy lakberendezéssel szeretnék foglalkozni. Enteriőrtervező tanulmányaimat Draveczki Julianna neves és elismert lakberendező által vezetett iskolában végeztem. Képzettségemet kibővítettem 3D látványtervezéssel, a 3d home Autodesk Training Centerben.

Férjemmel közösen egy építőipari generál kivitelező céget vezetünk, ahol feladatom a belsőépítészeti és lakberendezési munkák tervezése. Lehetőségem nyílt családi házak, Balaton parti villák, exkluzív lakások tervezésére és kulcsrakész kivitelezésére, de foglalkozom üzletek, irodák berendezésével is.
Projektjeink megjelentek a "A mi otthonunk ", Szép Házak és a Gerendaházak magazinokban is.

Munkáim során a kreativitás, a szépség iránti szenvedély, a szakmai rátermettség és a tökéletes tervezés iránti elkötelezettség áll a középpontban. Célom olyan otthonok teremtése, amelyek harmóniát és rendet tükröznek a formák, anyagok és színek kavalkádjában, úgy, hogy a funkcionalitás maximálisan érvényesülni tudjon. Örömmel tölt el, amikor munkám nyomán ügyfeleim arcán elégedettséget látok és osztozhatok örömükben, hogy olyan otthon valósulhatott meg, melyet elképzeltek és jól érzik magukat benne.

bca bemutatkozas